SRP Zuid

Over ons

Silex Protect is dé specialist in brandmeldinstallaties. Het bedrijf onderscheidt zich door een hoge mate van kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging. De medewerkers delen deze kennis en ervaring met hun klanten, en leveren vanuit die positie een breed assortiment; vanaf een ‘standalone’ brandmeldinstallatie tot complete brandbeveiliging-netwerken.

Wilt U als installateur een totaalpakket met daarin brandbeveiliging, aanbieden aan de klant? Maar heeft U geen certificaten om dit te mogen uitvoeren? Dan is een samenwerking met Silex Protect de perfecte oplossing. Silex Protect kan de brandbeveiliging van A tot Z voor U begeleiden. Denk hierbij aan het opstellen van het Programma van Eisen (PvE), het projecteren van de tekening tot aan het onderhoud van de gehele installatie. Alles naar de wens van onze klant, de installateur. 

Als onderhoudsbedrijf toont Silex Protect aan blusmiddelen te controleren volgens de gestelde normen,  te beschikken over originele onderdelen om blusstoffen/blusmiddelen te gebruiken bij onderhoud, en daarnaast de benodigde onderhoudsrapportages op te stellen waarin de eventuele vervangingsadviezen technisch worden onderbouwd.

Missie
Het garanderen van de brandveiligheid van onze klant staat voorop. Door het samenvoegen van onze kennis, ervaring en producten bieden wij de beste oplossing op het gebied van brandbeveiliging en brandveiligheid.

Visie
Om een gestage groei te realiseren streeft Silex Protect naar duurzame relaties met haar klanten. Middels open, eerlijke en directe communicatie wordt de brandbeveiligings-behoefte van de klant centraal gesteld.